Saage tuttavaks-Kiku kingiait

On kätte jõudnud aeg teada anda, mille kallal ma viimased poolteist kuud olen nokitsenud. Tänan oma õde ja elukaaslast, kes nõu ja jõuga abiks olid.

Meisterdamine/käsitöö on mulle alati meeldinud. Ka lapsena joonistasin ja nokitsesin millegi kallal (olgu selleks siis kasvõi Barbiele riiete õmblemine). Hobi olen saanud kaasata ka oma tööellu. Asenduskodu lastegagi oleme palju meisterdanud ning tehtuga Ülemiste Topeltkink laadal käinud. Sel aastal võis aga juba aimata, et koroona teeb oma töö ning tõenäosus on suur, et seda ei toimugi. Siit sai ka alguse idee ise midagi ette võtta.

Aastaid tagasi (5-6 aastat ehk), kui esimese huulepalsami valmistasin soovitas töökaaslane mul oma ettevõte teha. Sel hetkel oli mu vastus "ei, igapäevaselt ma sellega küll tegeleda ei taha". Kangekaelne nagu ma olen, pidin ikka aastaid hiljem ise selle ideeni jõudma :D

08.10.20 sai elukaaslasega loodud Smartiina OÜ. Ettevõtlusega pole ma kunagi tegelenud (ka õpilasfirma näol mitte). Nuputamist, kuidas midagi ellu viia oli palju. Eks see õppimine jätku veel ka edaspidi. Teadmatust on palju, kuid samas on ka huvitav. Enda valmistatud asju olen alati ka kingikottidesse poetanud, mistõttu sai ka e-poe nimes lähtutud, et peaks olema Kiku kingi"midagi". Pika nuputamise peale sai lõpuks nimeks Kiku kingiait. Tänu Voog.com platvormile sai ka e-pood algaja jaoks võimalikult väikse vaevaga üles seatud. Ja nii Kiku kingiait teoks saigi :)


Kommentaarid

Email again:

Eelmine

Järgmine

Jaga seda artiklit